Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Dobbeltsejr til Per Poulsen

Clio Cup - DK 
14/08/06 

Clio CupHan kan ikke gå på vandet, men han kan næsten køre på det, det beviste Clio Cup køreren Per Poulsen da han denne weekend vandt begge klassens løb på en meget regnfuld Ring Djursland.
 

Det meget grundige forarbejde i den lange sommerpause, hvor Per sammen med teamet har haft hele Clio Cup raceren adskilt og serviceret fra for til agter, viste sig at være givet godt ud.
Det gav Per en mulighed for weekenden at være med helt oppe foran i det 19 biler store Clio Cup felt.

Lørdagens frie træning, sluttede Per på anden pladsen, kun 0,071 sekund efter mesterskabs rivalen Kasper Jensen, og med sin tidligere teamkollega i Team AutoMester Henrik Larsen 0,042 sekund efter, så det var meget tæt mellem dem.


(Foto: Motorsporten.dk)

I en meget tæt tidtagning hvor banen blev mere og mere fugtig, kunne Per køre sig til en startplacering som nummer 4 til det første af søndagens to løb, og en 8. plads til det andet.
Clio Cup klassens første 9 kørere var inden for 0,8 sekund af hinanden, så tæt er kampen i toppen af klassen.

Clio Cup kørerne var så heldige at de nåede at køre deres første løb i tørvejr, og her skød Per Poulsen frem da starten gik, og inden kørerne skulle ud på anden omgang havde han overtaget føringen i løbet - og den placering holdt han frem til målstregen, som han krydsede henholdsvis 0,988 og 5,146 sekund foran Kasper Jensen og Brian Mikkelsen der besatte 2. og 3. pladserne.

Til det andet løb var regnen kommet, hvilket gjorde banen både glat og meget lumsk, ikke de bedste betingelser for Per, der her skulle starte på 8. pladsen.
Men igen udnyttede han starten perfekt, og på vej ind i første sving var han allerede oppe på 5. pladsen.


Kampen om første pladsen i andet hest skiftede flere gange mellem Per Poulsen og Kasper Jensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

De næste fem omgange blev brugt på stille og roligt at arbejde sig frem til den førende bil i Clio Cup feltet, og derfra blev det en meget spændende kamp mellem Per og Kasper om de to første pladser - en kamp hvor de byttede placering flere gange, og efter de 13 omgange var det da også kun 0,3 sekund i Per's favør der skilte dem hen over målstregen


Det var denne ende af Per Poulsens Clio Cup racer, som de øvrige kørere så mest til denne weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

De to sejre indbragte Per Poulsen hver 25 point til mesterskabet, hvor han nu er 15 point foran Kasper Jensen.

Top fem i Fleggaard Renault Clio Cup 2006:

Plac.KørerPoint
1Per Poulsen230
2Kasper Jensen215
3Henrik Larsen153
4Brian Mikkelsen128
5Jacob Kristensen120

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Per Poulsen
  • Team AutoMester
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •