Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Kasper toer i Fleggaard Renault Clio Cup

Clio Cup - DK 
13/08/06 

Clio Cup- Jacob K på ottendepladsen
Det gik ikke helt som forventet for Den Blå Avis Fleggaard Racings tre kørere i dagens første løb. Kasper Jensen og Jacob Kristensen skulle starte som henholdsvis etter og toer i Fleggaard Renault Clio Cup.
 

Men i løbet, der køres på tør bane, falder alle planer til jorden. En superstart fra Per Poulsen fra fjerde startplads, og uheld for Den Blå Avis Fleggaard Racing-duoen, sender mesterskabsetteren i front af feltet allerede i første sving.

”Jeg får egentlig en god start, selvom jeg er på det lidt vådere inderspor, kommer rundt i første sving, hvor jeg rammer en våd plet og står på tværs af banen”, siger Kasper Jensen om den uheldige start.

”Derefter presser jeg på og henter lidt på Per oppe foran, men mister det igen, da vi skal overhale nogle langsommere kørere”, siger en tydeligt skuffet Kasper Jensen, der undervejs satte løbets hurtigste omgang.


(Foto: Kim Igel)

Også Jacob Kristensens Renault Clio pegede den forkerte vej i første sving. Men køreren med nummer fire på siden af bilen mener ikke, han ramte en våd plet.

”Jeg blev ramt af Per Poulsen og skred ud, men det har vi jo selvfølgelig hvert vores syn på”, siger Jacob Kristensen, der endte i mål på en ottendeplads, 18 sekunder efter vinderen.

Klassens debutant, 28-årige Mik Kerchlango kæmpede hårdt i den lidt tungere del af feltet, men morede sig kosteligt.

”Det var grineren, men jeg blev lidt for ivrig og spandt ud af et sving og måtte starte forfra med at køre mig”, siger teamets seneste skud på stammen.

Resultatet af første løb i Fleggaard Renault Clio Cup:
1 Per Poulsen, 13 omgange
2 Kasper Jensen, +0,988
3 Brian Mikkelsen, +5,146
4 Henrik Larsen, 5,620
8 Jacob Kristensen, +18,382
16 Mik Kerchlango, + 1 omgang

Næste løb i Fleggaard Renault Clio Cup køres klokken 14.00

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Se også:
Tiderne fra første løbLæs mere om:
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •