Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Michel presset før Djursland

Danish
Touringcar
Challenge 

12/08/06 

Trods den lange sommer pause fra DTC er Michel og Seat Racing Team i sidste øjeblik blevet klar til weekendens race på Ring Djursland.
 

Michel har brugt sommeren på at få lært den nye Seat Leon at kende, og få fundet de rigtige opsætninger til bilen, så den kan blive klar til de danske baner. Dette var der ikke meget tid til i starten af sæsonen, da bilen blev en smule forsinket i levering.


(Foto: SEAT Racing Team)

Til trods for den lange sommer er bilen kun lige akkurat blevet klar til denne weekend, da Michel i sidste uge var uheldig at motoren på Leonen gik i stykker under en test på Jyllands Ringen. Dette betød at motoren måtte en tur til Seat i Spanien og tilbage igen, inden weekenden. ”Jeg nåede kun lige at køre en halv omgang i bilen på Jyllands Ringen, da motoren begyndte at sige mærkeligt. Det er utrolig ærgerligt og vi fik ikke noget ud af testen,” fortæller Michel.

Men uheldet for teamet stoppede ikke i denne omgang, for det skulle vise sig at de sidste reservedele til bilen, uheldigvis blev fløjet en tur til Norge, i stedet for til garagen i Tappernøje. ”Vores sidste reservedele til bilen, som vi skal bruge i weekenden, blev af uvisse årsager fløjet til Norge, i stedet for til Kastrup. Så vi får det først leveret på banen lørdag formiddag. Det er selvfølgelig i allersidste øjeblik, men som altid så skal vi nok nå at blive helt klar, så vi kan få et godt race i weekenden,” fortæller Michel fra Ring Djusland.

Stine Ø. Hansen
Seat Racing Team


Læs mere om:
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her