Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

DBA stiller med trio i Clio Cup

Clio Cup - DK 
11/08/06 

Clio CupMik Kerchlango skifter til Fleggaard Renault Clio Cup
Den Blå Avis Fleggaard Racing stiller til start med hele tre biler i Fleggaard Renault Clio Cup denne weekend. Den nye mand i folden er Mik Kerchlango, der denne sæson har debuteret i motorsporten i Advan Cup.
 

Udgiveren fra Charlottenlund, der fylder 28 i dag den 11. august, ser frem til at prøve de små racere i aktion.

"Jeg glæder mig som et lille barn, det er jo en stor oplevelse at køre Clio", siger Mik Kerchlango, der ikke kommer helt uforberedt til Ring Djursland.

"Jeg har testet tre gange med Benny [Lau Andersen, teamchef, red.] på Padborg Park, og det gik ok", siger Mik til team.dba.dk.

Det er Miks første sæson i motorsport, og løbene i Advan Cup har været en stejl læringskurve for sjællænderen. Men han er ikke i tvivl om, at skiftet til det konkurrencedygtige felt i Fleggaard Renault Clio Cup gavner ham.

"Det er et mere seriøst niveau end Advan Cup, der faktisk blev lidt for dyrt. Men det bliver lidt nemmere nu, hvor jeg skal køre hos Den Blå Avis Fleggaard Racing. Det er jo toppen af kransekagen, så jeg skal ikke tænke så meget selv - bare dukke op og køre", griner fødselaren i mobilen.

Det er blevet muligt for Mik at stille op i Fleggaard Renault Clio Cup takket være en stor fødselsdagsgave fra MaCCa, et handelsfirma på nettet. Det Ballerup-baserede firma spytter en anselig sum penge i manden bag Golfavisen.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •