Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Magnussen ved vendepunkt

Danish
Touringcar
Challenge 

11/08/06 

Kvalifikation og præ-finale skal sidde i skabet denne weekend
Motivationen har fået ekstra speed hos Jan Magnussen i sommerpausen. Det vil racer-stjernen bevise, når han stiller til start efter sommerpausen for Den Blå Avis Fleggaard Racing. Det sker den 13. august på Ring Djursland ved Kolind, når Danish Touringcar Championship kører fjerde afdeling.
 

Publikumsfavoritten Jan Magnussen, Roskilde, har indtil videre vundet halvdelen af sæsonens løb. Alligevel ligger han på en samlet andenplads i mesterskabet. Og den tidligere Formel 1-kører er aldrig tilfreds med at være toer.


(Foto: Kim Igel)

"Jeg skal have føringen tilbage i DTC. Vi skal simpelthen have flere point i præ-finalen", siger Jan Magnussen til team.dba.dk og selv peger på problemet.

"Vi har ikke kvalificeret os godt nok til de såkaldte præ-finaler. Jeg har været i toppen hver gang, men der har lige manglet det sidste", siger han videre. Da hver løbsweekend består af både en præ-finale og en finale, er det vigtigt konstant at samle point sammen. Løsningen på problemet har Magnussen muligvis fundet i ventetiden siden det seneste løb, der blev kørt i juni.

"Vi har nu brugt en hel del af sommerpausen på at analysere data og få bedre fat i bilen. Så vi føler, at vi er godt forberedte", siger Magnussen, der ikke, som andre DTC-teams, har testet yderligere siden løbet på Sturup.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her