Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Mere plads og bedre udsyn

Baner 
10/08/06 

- for tilskuerne på Ring Djursland
I ugerne op til denne weekends 'Sparekassen Kronjyllands Sommerløb' på Ring Djursland, er tilskuerpladserne blevet både udvidet og gjort højere.
 

Det gælder det tilskuer område der er ud for start området på langsiden, her er der blevet fyldt op med materiel bagved og langs med det eksisterende anlæg, således at dette er blevet bredere og endnu højere i bagkanten.
(Foto: John Jensen)

Udover at dette naturligvis giver plads til endnu flere tilskuere, så vil der fra det nye område være endnu bedre udsyn over den meget spændende bane.

'Sparekassen Kronjyllands Sommerløb' starter lørdag klokken 08:05 hvorefter der køres frem til klokken 16:40. Søndag genoptager man kørslerne klokken 09:10 og de sidste vindere kåres klokken 16:55.
Der er fri adgang til tilskuerpladserne lørdag, mens pitbilletter koster 100,- kr. Søndag er priserne på tilskuerepladserne 120,- kr., mens pitbilletterne koster 180,- kr.
Børn under 12 år kommer gratis ind.
Portene åbnes for publikum klokken 09:00 begge dage.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DM
  •