Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Marrill ny kører hos JM Racing

Clio Cup - DK 
10/08/06 

Clio CupJM Racing kan præsentere en helt ny kører ved weekendens løb på Ring Djursland – en kører, der ikke bare får debut for teamet fra Grindsted og på den svære racerbane, men i dansk banesport i det hele taget. Det er unge Martin Marrill (Stege), som skal køre for teamet i Fleggaard Renault Clio Cup.
 

”Det var egentlig lidt tilfældigt, at aftalen med Martin kom i stand,” fortæller teamchef Jens Ole Mathiesen (Grindsted). ”Ved det sidste løb på Sturup Raceway mødte jeg Martin, som jo kører Polo Cup i Tyskland. Hans sponsorer var meget interesseret i at få ham til Danmark for at køre, så jeg tog en snak med ham. Nu tager vi så et enkelt løb, som bliver en gensidig prøve for begge parter. For Martin Marrill, der kan se os og klassen an, og for os, der kan lære ham at kende.”

Martin Marrill blev for to år siden kåret som årets talent i dansk rally, men i år valgte han at prøve kræfter med banesporten, og i ugen op til løbet på Ring Djursland har han været på Padborg Park for at teste Clio-raceren, bl.a. bistået af Jens Ole Mathiesen og teamets DTC-kører Michael Outzen (Ringe).

Aftalen med Martin Marrill betyder imidlertid ikke, at JM Racing udvider fra tre til fire biler i Fleggaard Renault Clio Cuppen, selv om teamet faktisk råder over en reservebil. Nettobestanden bliver på de tre biler, da Michael Holden (Rødding) har valgt at stoppe i klassen.


Martin Marrill overtager Michael Holdens bil.
(Foto: JM Racing)

”Jeg er blevet træt af at køre i Clio-klassen herhjemme,” siger Michael Holden om sin beslutning. ”Hver gang jeg har været af sted, har det givet buler, men sidste gang kostede det 38.000 kroner. Jeg ved godt, at det giver buler, men det er for meget. Selv om jeg stopper, så opgiver jeg ikke motorsporten. Jeg vil prøve at køre i udlandet i stedet for, og jeg ser stadig DTC som mit næste mål, men det er mange penge, som jo er svære at finde.”

JM Racings stiller denne gang derfor med trioen Martin Marrill, Camilla Stephansen (Horsens) og Christian Jakobsen (Børkop).

”Jeg er i hvert fald klar,” siger Christian Jakobsen, der i denne uge også har testet på Padborg Park. ”Jeg må indrømme, at jeg var lidt skuffet efter løbet på Sturup, og nu håber jeg bare, at jeg kan få noget held. Jeg kan gode lidt Ring Djursland, men jeg var uheldig sidste gang og snurrede to gange.”

JM Racing er atter repræsenteret i såvel hovedklassen Danish Touringcar Championship som Special Saloon Car.

”Der er bebudet mange nye biler i SSC denne gang,” siger Jens Ole Mathiesen om sin egen klasse, ”så jeg tror, at jeg vil nøjes med at tro på en top 3-placering til mig selv. Til gengæld er jeg meget spændt på, hvordan det går i DTC-klassen, som jeg har store forventninger til. Vi har eksperimenteret med nogle nye ting, som vi håber, vil bære frugt.”

”Hvis jeg kan gøre som på Sturup og holde mig på samme niveau, men ikke udgå, så vil jeg være overordentlig godt tilfreds,” siger Michael Outzen om udfordringen i DTC-klassen. ”Det gælder bare om at få stjålet nogle points fra Philip Andersen lige nu, da han jo fører privat cuppen. Det er det, det drejer sig om, og så skal jeg holde Pontus Mörth bag mig. Hold da op, jeg har da mange opgaver.”

JM Racing


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •