Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Så er det væk

Advan Cup 
09/08/06 
Yokohama

- for her kommer Kalmar
En ny kører har tilmeldt sig weekendens Advan Cup løb, i forbindelde med Sommerløbet på Ring Djursland, han stiller til start i en Peugeot 307 EPO racer.
 

At kalde køreren for ny, er måske nok lidt af en tilsnigelse, da Jan Kalmar jo er temmelig erfaren, og blandt andet er tidligere mester i Syver Race Cup klassen.
Det med det nye ligger i at det er første gang han skal deltage i et Advan Cup løb.

Henover vinteren og foråret er det blevet arbejdet en del på Bruno Rasmussens Peugeot 307 EPO racer, og efter 10 omganges test på Ring Knutstorp var der ingen tvivl hos Bruno og Jan - han skulle bare køre løbet på Ring Djursland.

"Nu er det væk, for den raceren går bare godt" - udtaler Jan Kalmar med et smil, men fortsætter mere ydmygt - "nah, man skal nok være lidt mere realistisk, kan jeg køre mig ind i top ti, så vil jeg være tilfreds."

Jan Kalmar kommer med frisk racererfaring fra Lausitzring, hvor han deltog i et 4-timer Fun Cup løb, som han sluttede som nummer 3 i den internationale klasse.

Udover Advan Cup løbet på Ring Djursland, er det Jan Kalmars plan at stille op i de to sidste afdelinger af Danish Endurance Championship. Det vil dels ske i Team Lindholmbiler's Porsche GT3, samt til det sidste løb i en ny indkøbt Porsche GT3 racer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • 13/08/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her