Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Sommerferien er slut

Advan Cup 
09/08/06 
Yokohama

- for Team Lund
Efter en alt for lang sommerferie er Kim Lund nu ivrig efter at komme ud på asfalten og give gas. ”Vi har virkelig grublet længe og hårdt over en sodavand for at finde noget mere fart. Vi fandt også det hemmelige våben; nemlig nanoforsegling!”, siger Kim med et stort grin.
 

”Vi så Caspers bil blive testet i sidste uge, og så måtte vi i tænkeboks. Med nanoforseglingen bliver bilen simpelthen så glat, at vindmodstanden næsten forsvinder. Nu er vi kun lidt nervøse for, at nogle af vores konkurrenter kunne finde på at sprøjte noget af det på vores dæk.”


Hvad kan vi ellers finde på?
(Foto: Spider-Web.dk)

Efter et godt grin bliver Kim Lund alvorlig igen. ”Vi har selvfølgelig checket bilen, så vi er klar til at køre på Djursland, men der har ikke været behov for reparationer eller opgraderinger. Jeg føler mig godt tilpas i bakkerne deroppe, så det skal blive helt rart at komme i gang efter en alt for lang sommerpause.”

Kim fortæller endvidere, at der er brugt noget tid på at få teamets hjemmeside gjort færdig. ”Vi kommer ingen vegne i dag, hvis vi ikke kan tilbyde sponsorerne at blive promoveret via en hjemmeside, men det er da også en service overfor alle de mennesker, som interesserer sig for motorsport. Vi starter ikke på det højeste niveau, for vi er altså bedre til at skrue på biler, men lidt efter lidt finder vi nok ud af det”

Kim Lund Motorsport

Spider-Web.dk


Læs mere om:
 • Ring Djursland
 • 13/08/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her