Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sport A optimistiske

Danish
Touringcar
Challenge 

08/08/06 

- efter positiv test
Teamchef Kent Bo Steffensen fra Sport A teamet, ser optimistisk frem mod weekendens Sommerløb på Ring Djursland, der markere afslutningen på den to måneder lange sommerpause i Danish Touringcar Championship.
 

De to måneder er dog ikke kun brugt på at holde fri og lade op til efterårssæsonen. Sport A's mekanikere har gennemgået Volvo S60 raceren fra for til agter, så den nu står toptrimmet til løbet på Ring Djursland.


(Foto: Motorsporten.dk)

Udover arbejdet på bilen, har teamet også kørt en enkelt testdag på Padborg Park, her kørte teamets svenske kører Pontus Mörth nogle tider som man var yderst tilfreds med.
"Det var faktisk bare planen at køre en 'shake-down' test af bilen, efter at den havde væres adskilt og var blevet serviceret, men med de tider som Pontus kunne køre, på trods af at luften var 28o og asfalten var 50o C., så besluttede vi at tage en hel testdag" - udtaler Kent Bo Steffensen - "hele testdagen forløb uden problemer, og Pontus kørte nogle rigtig gode tider. Så nu ser vi optimistisk frem til weekendens løb, efter en lang sommer pause - alt for lang!"

Sammenholder man de positive testresultater, med resultaterne fra forårs testen på Ring Djursland, hvor Pontus weekenden igennem var blandt de hurtigste i klassen, så forstår man godt Kent Bo Steffensens optimisme.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her