Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Per Poulsen håber på gentagelse

Clio Cup - DK 
08/08/06 

Clio CupPer Poulsen der igen i år stiller op for Team AutoMester, håber på en gentagelse af sidste afdelings resultater. Der var det lutter ettaller der fortalte historien for Per Poulsen.
 

Da Fleggaard Renault Clio Cup feltet sidste gang var i aktion, tog Per Poulsen sig af alt. Han blev nr. 1 i både træning og tidtagning og i begge heats. Det håber han på gentager sig i den kommende weekend på Ring Djursland. Det er også nødvendigt hvis han skal holde den sæsons positive overraskelse, Kasper Jensen, bag sig. Afstanden mellem de to inden weekenden er på kun 8 points.

Sommerpausen, som Per Poulsen med egne ord godt kunne have undværet, er blevet brugt til en kraftig renovering og klargøring af bilen. Faktisk har Per Poulsen og mekanikerne haft det meste af undervognen skilt ad og har skiftet adskillige dele. Ikke fordi de var defekte, men mere for at undgå unødvendige defekter. Det man kalder vedligehold. Man har også skiftet trækaksler på bilen. Disse var ved at være slidte og igen for at undgå defekt, så er disse blev skiftet. Så nu er alt klart og nu venter kun weekenden.


Per Poulsen klar til Ring Djursland og øverste trin på podiet
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg har glædet mig rigtig meget til at komme i gang igen. Jeg tror aldrig jeg har været så utålmodig efter at komme i gang igen som i år. Jeg kan fornemme noget af det samme på det meste af teamet, så det er på høje tid vi kommer i gang igen.”

”Jeg håber og tror igen på sejre, men det er også nødvendigt. Stor ros til Kasper Jensen som i år virkelig har kørt godt og hurtigt. Afstanden mellem os er næsten kun kosmetisk, så intet er afgjort endnu, og forsætter det sådan resten af sæsonen, bliver intet afgjort før til DM finalen. Vi skal dog heller ikke helt glemme Henrik Larsen som pr. tradition altid gør det godt på Ring Djursland. Nu må vi se hvordan vejrliget udarter sig, det kan måske blive afgørende denne gang.”

Per Poulsen er med andre ord utålmodig efter at komme i gang igen, men ved også at der andre der gerne vil vinde, så påpasseligheden er også med når det går løs i weekenden på Ring Djursland.

Dons

Læs mere om:
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •