Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Larsen og Ager er klar

Clio Cup - DK 
08/08/06 

Clio CupHos Team MotorMaster er begge kørere klar til at genoptage sæsonen efter sommerferien. Forberedelserne er gjort, nu venter den kommende weekend.
 

Kørerne hos Team MotorMaster – Henrik Larsen og Peter Ager – er begge klar til den kommende weekends race på Ring Djursland. Sommerpausen er blandt andet brugt på at klargøre bilerne. For Henrik Larsens vedkommende har han kunnet nøjes med at den sædvanlige klargøring, mens Peter Ager måtte starte med luftpistolen for at blæse raceren ren for sand fra Sturup. Peter Ager har derudover også skifte flere større og mindre dele på raceren, som fik lidt skader efter en tur i sandkassen.

Begge kørere er opsatte på at få så mange points som muligt. Henrik Larsen er med helt i top på en samlet tredjeplads, mens Peter Ager er placeret på en delt tolvte plads. For Henrik Larsen gælder det om at komme tættere på Kasper Jensen, som har vist forrygende form i år. Peter Ager håber via gode placeringer at komme foran de nærmeste konkurrenter og i top 10.


Henrik Larsen vil til tops på Ring Djursland
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Ager håber på at hans uheldskvote er ved at være opbrugt. For mange løb er sluttet uden points og det koster i den samlede stilling. Anderledes er det for Henrik Larsen. Han skal hænge på i toppen for at bevare chancen for et evt. mesterskab. Da Renault Clio Cup feltet sidste besøgte Ring Djursland, fik Henrik Larsen ikke det ventede resultat. Normalt er han med helt fremme, men sådan gik det ikke sidst. Henrik Larsen har derfor blandt andet kigget lidt dybere i arkiverne for at se på tidligere data fra Ring Djursland. Og måske har han hevet noget frem der kan bruges.


Peter Ager vil gennemføre - og have points denne gang
(Foto: Motorsporten.dk)

Ferien er overstået for begge kørere. Ferien er blevet brugt på forskellig vis. Peter Ager har været lidt udenlands, mens Henrik Larsen og familien i stedet blandt andet har brugt kræfterne på at tredje generation i Larsen æraen har fået kørt de første kilometer. Nicolai på 11 er netop begyndt at køre gokart i Formel Junior klassen og her har hele familien været med for at bakke op om unge Larsens start på en kommende karriere inden for motorsporten. Det var sådan at det hele også startede for Henrik Larsen.

Dons

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •