Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff er klar til Ring Djursland

Advan Cup 
08/08/06 
Yokohama

Så er sommerferien slut, og det er på tide at få de sidste detaljer på plads, så Peugeot’en og René er klar til starten på 2. halvdel af 2006 sæsonen som starter på Ring Djursland i den kommende weekend.
 

René var ude og teste på Padborg Park i onsdags, og den test gik efter planen. Dog er bilen sendt til Peugeot Motorsport umiddelbart efter testen, men blot for at få den tjekket igennem.


(Foto: Motorsporten.dk)

René ligger inden løbet på Ring Djursland på 8. pladsen i Advan Cup’en. Der er hermed masser af plads til at forbedre resultatet, og det er ikke urealistisk at avancere 3-4 pladser i det samlede mesterskab.

Renés mål er stadigvæk en top-3 placering i det samlede mesterskab, men der skal virkeligt kæmpes for det, og der er ikke plads til mange point tab i resten af sæsonens løb.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Ring Djursland
 • 13/08/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her