Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Casper Lind Poulsen er 100% klar

Advan Cup 
08/08/06 
Yokohama

- til Sommerløbet på Ring Djursland
Så er det tid til at få spændt de sidste skruer på Peugeot’en for Casper Lind Poulsen. Anden halvdel af 2006 sæsonen starter på Ring Djursland den kommende weekend.
 

Casper ligger i øjeblikket, inden den kommende weekends løb, på anden pladsen i Advan Cup mesterskabet med 122 point.
Serien føres af Kim Lund, og Casper har ikke råd til at miste flere point, det betyder selvfølgelig at planen som altid er at køre flest mulige point i hus i sommerløbet på den 1.750 meter lange kuperede bane.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Her i sommerpausen har vi skiftet undervogn på Caspers Peugeot 307 EPO II racer, den testede han for første gang i onsdags på Padborg Park, og det gik rigtig godt. Så vi har gode forventninger til Sommerløbet på Ring Djursland, samt til resten af sæsonen" - udtaler teamchef Lars Vendelbo fra Autoforum Racing Team Silkeborg.

Casper er top motiveret, og hans eneste mål er at komme op og generobre den samlet førsteplads. Han udstråler energi, og siger selv at han er 100% klar til weekendens løb på Ring Djursland.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • 13/08/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her