Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Sally har en god fornemmelse

DTC Cup 
08/08/06 

Efter de gode tider og resultater ved det foregående løb i Danish Touringcar Championship, har Renault køreren Jesper Sally Pedersen en god fornemmelse forud for løbet på Ring Djursland den kommende weekend.
 

"Vi har nu fået endnu større forståelse for hvordan Renault Megane II raceren fungere, hvilket afspeglede sig i nogle helt fornuftige tider og resultater i Sverige" - udtaler Sally.


(Foto: Motorsporten.dk)

Siden løbet i Sverige er der blevet arbejdet yderligere med bilen, nogle punkter er blevet optimeret, ligesom den selvfølgelig er blevet serviceret fra for til agter.
Desværre har der ikke vist sig mulighed for at få afprøve de nye tiltag, men det tager Sally fortrøstningsfuldt.

"De biler jeg tidligere har kørt i, har ikke passet så godt til Ring Djursland, men det ser ud til at DTC Renault'en er rigtig god på snævre baner, så den skulle passe godt til den bane. Da den samtidig er meget stabil i regnvejr, så håber jeg på en lidt fugtig bane, så burde det være muligt at køre en top fem placering hjem i privat cuppen" - slutter Sally.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sally Racing
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DM
  •