Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Villeneuve fyret hos BMW

Formel 1 
07/08/06 

I dag kom så den endelige meddelelse om at canadieren Jacques Villeneuve ikke længere er ansat hos BMW-Sauber. Det ventes at Robert Kubica overtager sædet resten af sæsonen.
 

BMW har i deres pressemeddelelse skrevet at det sker efter gensidig aftale, om ikke andet så i hvert fald med en eller anden økonomisk kompentation. Forholdet mellem teamet og Villeneuve har været anstrengt. "Efter Jacques uheld på Hockenheim har teamet besluttet at se på dets muligheder for næste sæson, blandt andet at prøve Robert Kubica under løbsomstændigheder. Vores beslutning om at evaluere vores kører line-up har naturligvis ramt Jacques' position for resten af sæsonen," siger Dr. Mario Theissen.


Exit for Villeneuve - BMW kigger efter andre kørere
(Foto: BMW)

Teamet takker for hans indsats og de point han har hentet og ønsker ham alt mulig held i fremtiden. Dermed er endnu en tidligere ChampCar-mester forsvundet ud af Formel 1-feltet. Villeneuves comeback til Formel 1 blev aldrig den store oplevelse og det er en underlig deroute som Formel 1-verdensmesteren fra 1997 har haft.

Benji

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  •