Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Ring Djursland byder velkommen

Baner 
07/08/06 

- til årets store 'Sommerløb' den 12. og 13. august
Den kommende weekend køres der igen motorløb på Ring Djursland ved Pederstrup, her slår arrangørene Fonden Ring Djursland Motorsport samt DMKA portene op til 'Sommerløbet'.
 

Næsten traditionen tro byder Ring Djursland igen på ændringer og forbedringer på baneanlægget, så der bliver om muligt endnu bedre muligheder for at afvikle arrangementet, samt bedre forhold for både kørere, teams og tilskuere.

Den største forandring, den som nok også er mest markant' er at barakbygningen midt i pitområdet er blevet fjernet, så pitarealet er bleve meget mere reelt, samt ikke mindst en 400 - 500 m3 større.


(Foto: John Jensen)

Udover det større pitareal, så ændres kørernes til- og frakørsel, således at den nu kun foregår gennem pitlane, og ikke som tidligere hvor der var udkørsel i 'Depotsvinget'.

For tilskuerne bliver der også masser af spændende race at se på den kommende weekend, hvor Danish Touringcar Championship er på deres eneste besøg på banen i år.
Men det er ikke kun DTC klassen der byder på spændende race, for også Formel Ford 1800, Citroën Saxo Cup, Renault Clio Cup, Advan Cup, Special Saloon Car, Gruppe N2 samt MC600 Challenge klasserne kommer.
Så der er lagt op til et brag af et 'Sommerløb' på Ring Djursland.

Arrangementet starter lørdag klokken 08:05 hvorefter der køres frem til klokken 16:40. Søndag genoptager man kørslerne klokken 09:10 og de sidste vindere kåres klokken 16:55.
Der er fri adgang til tilskuerpladserne lørdag, mens pitbilletter koster 100,- kr. Søndag er priserne på tilskuerepladserne 120,- kr., mens pitbilletterne koster 180,- kr.
Børn under 12 år kommer gratis ind.
Portene åbnes for publikum klokken 09:00 begge dage.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DM
  •