Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Straf til Alonso

Formel 1 
05/08/06 

Fernando Alonso blev efter gårsdagens træninger tildelt straf. Begynder han at mærke presset?
 

Begynder Fernando Alonsos coolness at smuldre? Tilsyneladende idet Alonso i den anden fri træning gjorde sig lidt uheldig bemærket med tidsstraf til følge.

Fredagen er dagen hvor tredjekørerne er med på banen, og efter Alonsos mening var Robert Doornbos i Red Bull, for længe om at flytte sig for verdensmesteren. Da Alonso så overhalede Doornbos fik Doornbos først en meget berømt finger, hvor efter at Alonso lavede en bremsetest på Doornbos, der måtte ud i en større undvigemanøvre for at undgå at påkøre Alonso. Og ikke nok med det. Alonso overhalede også under gult flag, hvilket jo ikke er lovligt.

Faktisk var Alonso hos kommisærerne 2 gange i løbet af fredagen. Efter lidt tids votering besluttede kommisærerne at tildele Alonso en tidsstraf lydende på at Alonso får lagt 2 sekunder til i hver af de tre kvalifikationsrunder senere i dag. Og da Hungaroring er svær at overhale på, så bliver det ikke nogen let opgave for Alonso i morgendagens Ungarske Grand Prix.

Dons

Læs mere om:
  • 06/08/06 - Hungaroring - Formel 1 - FIA F1
  •