Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kubica tager over for Villeneuve i Ungarn

Formel 1 
01/08/06 

Robert Kubica overtager midlertidigt sædet for Jaques Villeneuve under det Ungarnske Grand Prix, mens Villeneuve kommer sig efter ulykken på Hockenheimring.
 

Villeneuve ramte dæk-barrieren meget hårdt i begyndelsen af løbet, og det virkede som om han slap uskadt fra den hårde medfart.

Det er Villeneuve selv der har truffet beslutningen, udtaler Theissen, da han ikke føler sig helt klar til at køre så tidligt efter ulykken.

Robert Kubica har fungeret som BMW-Saubers trediekører, og har vist god kørsel, både under test-kørsler og fredags træningen. Kubica er første Polak der stiller til start i et Formel-1 Grand Prix.

BMW Sauber har endnu ikke besluttet hvem der skal overtage sædet resten af sæsonen, hvis Villeneuve ikke er i stand til at genoptage jobbet, så Kubica er ekstra opsat på at vise hvad han dur til.

"Jeg har forberedt mig på det her hele året, uden at køre et rigtigt løb, så jeg er lykkelig over at få muligheden", siger Rubert Kubica. "Jeg er stolt over at BMW Sauber teamet viser mig denne tillid. Jeg vil gøre alt for at leve op til deres tiltro."

MRR

Læs mere om:
  • 06/08/06 - Hungaroring - Formel 1 - FIA F1
  •