Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Verstappen fortsætter for Holland

A1 Grand Prix 
02/08/06 

Den nye A1 GP-sæson begynder meget snart - om blot to måneder skydes den anden sæson i gang. Få kørere er meldt klar til serien, men ét land har sat navn på deres kører: den tidligere Formel 1-kører, Jos Verstappen står i spidsen for den hollandske indsats.
 

Nyheden kommer også på et godt tidspunkt. Sæsonens første løb køres netop på hollandsk grund, hvor Zandvoort ligger asfalt til et A1 GP-løb. "Jeg er glad for at have indgået denne aftale - både for mig selv og fansene. Vi har lært meget sidste år og vi kan fortsætte med at arbejde på det," siger Verstappen der sejrede i et enkelt løb i Sydafrika i den forgange sæson.


Jos Verstappen i Mexico
(Foto: A1GP)

Det hollandske team blev samlet nummer 7 i mesterskabet. Huub Rothengatter og Jan Lammers fortsætter også deres arbejde for holdet.

Benji

Læs mere om:
  • Jos Verstappen
  •