Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sammenlign Kurt Thiim og Michael Klostermann

Danish
Touringcar
Challenge 

30/07/06 

Hvorfor kører de ikke lige hurtigt?
Spørgsmålet får man tit fra tilskuere, som undrer sig over, at to ens biler ikke kommer lige hurtigt rundt på banen. Men spørgsmålet bliver jo også stillet internt i teamet, og med dagens teknologi kan man faktisk finde årsagen ved at kigge på computerskærmen.
 

Ikke ved at studere splittider i kedelige tabeller, men ved at kigge på optagelser fra bilernes onboard-kameraer.

Nu kan man se begge kørere på skærmen samtidig og direkte sammenligne linier, gearskift og bremsepunkter. Og når man sammenholder det med splittiderne, ved man præcis, hvad der skal arbejdes med for at komme ned på den rigtige tid.

Michael Klostermann har altid kørt langsommere end Kurt Thiim, så efter indkøb og installation af videokamera var det nærliggende at bruge teknologien til at blive bedre.

På Klostermann Racing's hjemmeside kan man under ’Video’ finde optagelser fra DTC-afdelingen på Sturup og ved selvsyn se forskellen i kørestil.

Direkte link til videoen.

Klostermann racing
Jan Gripping


Læs mere om:
  • Klosterman Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her