Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Barth køber racer af Packeisen

Advan Cup 
27/07/06 
Yokohama

Efter at have deltaget i Yokohama Cup de sidste par sæsoner, var det Peugeot 106 GTI køreren Dennis Barths plan, at han skulle stille op i Advan Cup i år med en helt ny racer.
 

Allerede inden jul blev der bestilt en BMW 120 i Tyskland, men efter mange forviklinger, forhalinger og misforståelser var raceren i starten af juli stadig ikke kommet frem, og Barth der i de mellemliggende løb havde måtte leje en Peugeot racer, var ved at blive temmelig modløs.

Men Barth tog udfordringen i stiv arm, og fortsatte jagten på en BMW racer, og den fandt han hos Packeisen Motorsport i Wuppertal.
Raceren er en BMW 130, hvilket betyder at den er 'lige god nok' til Advan Cup, derfor indsættes raceren denne sæson i de to resterende Danish Endurance Championship løb der køres på Padborg Park den 20. august samt den 9. september.Packeisen-Motorsport BMW 130'eren som Dennis Barth nu har købt.
(Foto: Dennis Barth)

I de to Danish Endurance Championship løb vil Barth dele raceren med den tidligere ejer tyske Ullrich Packeisen.
Herudover er teamet på udkig efter en eventuel 3. kører til løbene, hvis der kan findes en interesseret kører.

Når 2006 sæsonen er ovre, bliver BMW'en igen sendt ned til Packeisen Motorsport i Wuppertal, hvor den i løbet af vinteren bliver ombygget til en 120 model efter Gruppe N reglementet, herefter er det planen at deltage i Advan Cup serien i 2007.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Dennis Barth
 • 20/08/06 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS