Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Så starter forberedelserne til efterårssæsonen

Danish Endurance
Championship 

27/07/06 

DEC - Danish Endurance ChampionshipOm fire uger genoptages kampen om Danish Endurance Championship
Selv om der endnu hersker sommerferiestemning i dansk bilsport, og der er godt fire uger til, at kampen om Danish Endurance Championship genoptages, så er de deltagende teams så småt begyndt at røre på sig.
 

Søndag den 20. august køres den tredje af i alt fire afdelinger i Danish Endurance Championship ved Padborg Endurance-arrangementet på Padborg Park.

Langdistanceløb kræver nemlig også god og grundig forberedelse, og det er vigtigt at være i god tid. Det er ikke kun racerbilen, der skal være klargjort, men også papirarbejdet skal være på plads. Således er anmeldelsesfristen for næste måneds løb på Padborg Park fastsat til mandag den 31. august klokken 12.00, så også den detalje skal de mange deltagende teams have på plads, inden de kan stille op.

Efterårssæsonen for Danish Endurance Championship består af to afdelinger, som begge køres på Padborg Park, og i alle tre klasser gælder det, at intet endnu er afgjort på forhånd.

I klasse 1 for de heftigste biler har Lasse Jakobsen og Martin Lindholm Kristensen, Thisted/Viborg, det mest komfortable forspring, da de har 20 points forspring til de nærmeste konkurrenter, hvor intet mindre end seks kørere deler andenpladsen. Tættere bliver det i klasse 3 for de mindste biler, hvor Tommy Schröter og Per Rosenkilde-Hansen, begge Vojens, har 13 points forspring at gøre godt med.

Tættest er det dog i klasse 3. Her er de fem første kørere i mesterskabet nemlig adskilt af bare otte points. Martin Clausen og Ulrik Larsen, Skærbæk og Asperup, har bare tre points forspring til Jesper Leen Jensen og Jesper Davidsen, Roskilde og Søborg, på andenpladsen, mens Jens Enemark, Kruså, følger på tredjepladsen er yderligere fem points efter.

Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 20/08/06 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS