Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Tysklands GP – McLaren preview

Formel 1 
26/07/06 

En bil på vej fremad. Det er vel der kan konstateres når man ser på McLaren bilen. Langsomt, men sikkert bliver bilen bedre og bedre – og også hurtigere.
 

De seneste Grand Prixer har vist en McLaren bil, der stille og roligt bliver bedre og bedre. Det skal også være nu hvis McLaren bilerne skal frem og drille Renault og Ferrari for alvor i denne sæson. Ved den seneste test på Jerez var McLaren bilerne da også med helt fremme og Kimi Raikkonen kørte hurtigste tid den sidste testdag. Det skal det bygges videre på og måske kommer der et godt resultat på Hockenheim.


Kimi Raikkonen håber på et godt resultat
(Foto: McLaren)

Pedro de la Rosa har igen fået tilkendt den tidligere Montoya bil. Og tilsyneladende har teamet fået vind i sejlene. Kimi Raikkonen er ligefrem begyndt at lyde en smule optimistisk på hans egne særegne facon. Pedro de la Rosa emmer mere af begejstring over ikke alene at have fået lov til at køre et Grand Prix, men også at det er blevet til et genvalg for hans vedkommende. Pedro de la Rosa har den fordel – hvis man betragter ham som ny kører – at han har kørt på banen, også i dens forholdsvis nye layout. Det har alle teamets kører for så vidt, men det er under forskellige vilkår at det er sket. Gary Paffett har også kørt her, men det var i en DTM racer.


Pedro de la Rosa glad for genvalg
(Foto: McLaren)

Bilen er som tidligere nævnt blevet testet godt og grundigt på Jerez. Lidt nye aerodynamiske ændringer er der fundet plads – tys, tys – McLaren fortæller ikke hvad det er. Til gengæld er der så også testet Michelin dæk i lange baner. McLaren kommer med lidt større køleindtag til bremserne, idet der på Hockenheim skal bremses lidt hårdere end flere andre steder. High downforce er også et af nøgleordene hos McLaren. Men hvor meget? Der skal også være motorkraft til at trække bilen hurtig nok frem på de hurtige stræk. Når læser man hos McLaren, så er optimismen absolut til stede. Når det sker, er der som regel noget om det, og hvem ved? Måske overrasker McLaren teamet positivt i weekenden.

Dons

Læs mere om:
  • Hockenheim
  • 30/07/06 - Hockenheim - Formel 1 - FIA F1
  •