Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

de la Rosa kører også i Tyskland

Formel 1 
25/07/06 

Ifølge McLaren chef, Martin Whitmarsh, er Pedro de la Rosa også at finde bag rattet på McLaren raceren ved det tyske Grand Prix.
 

Montoyas umiddelbare afløser i det franske Grand Prix, de la Rosa, er også at finde i McLaren raceren i det tyske Grand Prix i den kommende weekend. de la Rosa gjorde så godt et indtryk på McLaren ledelsen, at han nu får en ny chance. Trods en lidt uheldig start i det franske Grand Prix, fik de la Rosa kørt sig i pointene. Martin Whitmarsh siger at de la Rosa undervejs i Grand Prixet kørte på lige så hurtige tider som teamkollegaen Kimi Raikkonen, og at det derfor er ganske naturligt med et genvalg.


de la Rosa får ny chance på Hockenheim
(Foto: McLaren)

Pedro de la Rosa udfører også et enormt testarbejde sammen med Gary Paffett. Men måske ser vi at Gary Paffett også får chancen på et tidspunkt. McLaren holder i hvert fald kortene tæt til kroppen når det gælder det for så vidt frie sæde. Foreløbig ser det ud til at de la Rosa – og måske Paffett – skal køre Grand Prix på én løb til løb basis. Man har stadig kontrakt med Montoya, men hvor vidt man vil benytte sig af muligheden for at kalde Montoya ind igen, er der ingen der ved. Måske ikke en gang hos McLaren.

Dons

Læs mere om:
  • 30/07/06 - Hockenheim - Formel 1 - FIA F1
  •