Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Imola mangler penge

Baner 
26/07/06 

Imola banen er ved at være i for dårlig stand og skal sættes i stand. For at få penge til dette, vil The Automobile Club of Bologna sælge bestemmende andele.
 

Strukturen omkring ejerskab og driften af Imola banen er måske lidt kompliceret, men her gøres det kort. Automobile Club of Bologna (ACB) ejer et selskab – her fornemheds skyld forkortet til SAGIS. Det er SAGIS som lejer Imola banen af den lokale kommune og laver diverse arrangementer som eksempelvis koncerter, events og ikke mindst Formel 1 Grand Prixer. Da standarden på Imola banen er ved at være temmelig dårlig – især bygninger og andre tilstødende faciliteter – vil ACB nu sælge den bestemmende aktiemajoritet i SAGIS. Det sker ene og alene med det formål at skaffe kapital til en kraftig renovering af banen, og for at skaffe penge til forsat at kunne afholde Formel 1 Grand Prixer.

Udover at der afholdes koncerter på banen, søger man også at kunne afholde andre events, men man frygter at disse arrangementer ikke er nok til at kunne betale for en forsat deltagelse i Formel 1 kalenderen. Derfor sættes SAGIS nu til salg. Efter forlydender fra det italienske, er der allerede kommet bud fra tre interesserede investorer, og det forventes at der i nær fremtid vil kunne præsenteres nye ejere af SAGIS.

Dons

Læs mere om:
  • Imola
  •