Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Tysklands GP – Toyota preview

Formel 1 
24/07/06 

Toyota har da godt nok haft tur i den i de seneste Grand Prixer. Fra at ligne årets skuffelse er man hurtigt avanceret til en plads i Top 5. Kan man forsætte den gode stime?
 

Hos Toyota venter man sig igen et godt resultat. Det skal ses i lyset af at siden man introducerede den nye TF106B har kurven været opadgående. Et af de helt primære mål med TF106B var at man skulle kunne ændre på aerodynamikken i væsentligt større grad end på forgængeren. Det er tilsyneladende blevet opfyldt, samtidigt med at det nu er lykkedes at skabe en bil der kan køre varme i dækkene under alle forhold. Det var et af de helt store klagepunkter på forgængeren. Til det tyske Grand Prix har Toyota ligesom alle andre teams igen ændret på aerodynamikken. Dækkene kan også blive af afgørende betydning på den normalt meget varme asfalt på Hockenheim. Her har Toyota testet dæk sammen med Bridgestone i et stort omfang på blandt andet Jerez.


Hos Toyota håber man på yderligere fremgang
(Foto: Toyota F1)

Begge kørere kan godt li’ banen. Især R. Schumacher idet det jo er et af hans hjemmebaneløb. Det er det sådan set også for teamet idet det jo er baseret i Köln lidt oppe af vejen. Trulli er på linie med R. Schumacher når det gælder banen, han påpeger dog at efter ændringen af banen, så er det pludseligt blevet en mere teknisk krævende bane, hvor setuppet så absolut skal fungere. Vasselon som tog over efter Mike Gascoyne, forventer at det bliver ligeså varmt som det plejer, og at man i stor grad har taget højde for det i forarbejdet til det tyske Grand Prix. Dog udtrykker han at dækkene kan få en afgørende betydning. Alt afhængig af setup og temperatur.

Dons

Læs mere om:
  • 30/07/06 - Hockenheim - Formel 1 - FIA F1
  •