Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Honda satte ny rekord i USA

Diverse 
20/07/06 

Forleden kørte Honda det udsatte rekordforsøg på Bonneville Salt Flats. Det blev ikke til den ønskede rekord på 400 km/t, men trods alt ny rekord.
 

Honda skulle tidligere på året have forsøgt sig med en ny hastighedsrekord, men forsøget blev udsat. Forleden lykkedes det så under de rette forhold, at gøre forsøget. Og det blev ikke til den ønskede rekord på 400 km/t, men en ny rekord blev der da sat.

Testkøreren Alan van der Merwe var udpeget til at gøre forsøget. Banen på 1 mile skulle gennemkøres 2 gange, 1 gang hver vej. Alan van der Merwe opnåede en gennemsnitlig hastighed på 354,975 km/t, og altså et godt stykke fra de ønskede 400 km/t. Honda vil dog forsætte udviklingen i retning af at nå de 400 km/t. Trods det at man ikke nåede den ønskede hastighed, så blev det alligevel til en ny rekord. Den opnåede hastighed er den højeste hastighed sat af én Formel 1 bil i rekordernes eget land.

Dons

Læs mere om:
  • Lucky Strike Honda Racing F1 Team
  •