Snetterton - race 2

Formel 3 UK
17/07/06

2. sejr til Conway - Bakkerud igen uheldig
Ligesom i de første løb, så var det Dallara F306 Mercedes HWA køreren Mike Conway der vandt.
På de to efterfølgende pladser kom to Dallara F306 Mugen-Honda kørere, det var Oliver Jarvis og Maro Engel.

For Christian Bakkwerud ser det ikke ud til at uheldene vil tage en ende, i det første løb kørte hans teamkollega Maro Engel ham af banen, og igen i det andet løb blev Bakkerud påkørt.
Efter at have kæmpet sig op på 6. pladsen blev Bakkerud påkørt af Yelmer Buurman, ved sammenstøde blev Bakkeruds ene hjulophæng beskadiget, men han kunne dog fortsætte løbet, omend med nedsat fart.
Alligevel kørte han sig her til en 7. plads, kun 6 sekunder bag Buurman på 6. pladsen.