Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Mesterskabet nærmer sig

Go Kart 
17/07/06 

4 afdeling af det Thailandske Mesterskab blev igår afholdt i Rayong 10 km. syd øst for Pattaya i Thailand. Her var Jack Lemvard eneste danske deltager ud af dem 87 kører som deltog i løbet fordelt på de forskellige klasser.
 

Jack førte inden løbet med mere end 50 point ned til nummer 2, og han skulle bare sikkre sig et godt resultat med point i begge løb for at holde sit store forspring ned til nummer 2, men som altid er det ikke nok for Jack, han kørte derfor efter en sejr i begge heat.

Pre-finalen tæller som første løb, med 25 point, og Finalen tæller som anden finale med 25 point så der var ialt 50 point at hente til mesterskabet. Jack satte i tidtagningen hurtigste tid, og vandt uden størrer besvær både første heat, anden heat samt Pre-finalen og tog dermed sine første 25 point hjem.

I finalen kom han ikke så godt fra start, og faldt ned på anden pladsen, og det var nu en kamp mellem Jitiwat og Jack, med Jack kørerne med en Rotax Max Motor og Jitiwat med en Parilla Leopard motor. Det var nemt at se at Jack var hurtigts på største delen af banen, men Jitiwat blokkede godt, og på langsiden, hvor Jack så forsøgte at overhale Jitiwat, begyndte hans motor halvvejs på langsiden at trække fra Jack.

Jack begyndte at blive irriteret, og kørte nu meget hårdt, men hver gang ude i den fjene ende af banen så løbsledelsen ikke kunne se det. Jack skubbede flere gange til Jitiwat, men han fortsatte ubesværet så det ud til, men 3 omgange senere lavede Jack det som de fleste nok ville kalde lidt af en kamikaze overhaling for enden af langsiden.

Jitiwat havde som alle de andre omgang trukket fra Jack på langsiden, med en en fuld 4 hjuls bremsning sidelæns for enden af langsiden og op over curben og næsten ind i siden på Jirawat som var halvjs rundt I svinget, kom han forbid.

Det var tydeligt at se på Jirawat, at han slet ikke havde forventet det, men forbi var Jack, og så forsvandt han. 4 omgange senere var han en hel langside foran nummer 2 og kørte i mål som en sikker vinder af Finale 2 også.

Jack fører nu med 96 point ned til nummer 2, og hvis Jack bare henter 55 point mere i de resterene 6 finaler er han sikker på for første gang at have vundet det Thailanske Mesterskab den store klasse TaG Pro.

De fleste har nu allerede anset kampen om mesterskabet for afsluttet, da Jack har været på podiumet i alle finaler hele året indtil nu, hvor det 6 ud af 8 gange har været på det øverste trin.

Jack skal i ilden igen i næste uge, hvor han skal kører med i Toyota Vios serien, som han også fører, her bliver der dog 2 danske kører som er i iden, da Thomas Raldorf også er med her.

Italkart (Thailand) Co. Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  •