Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Neel Jani kører igen for Arden

Grand Prix 2 
14/07/06 

Nicolas Lapierre bliver heller ikke klar til den franske afdeling i GP2 mesterskabet. Hans substitut Neel Jani får dermed endnu et løb.
 

De skader som Nicolas Lapierre fik i forbindelse med starten i Monaco, plager ham endnu så meget at lægerne har rådet ham til ikke at starte i GP2 løbet på Magny-Cours. Det bliver så tidligst på Hockenheim om 2 uger at han igen kan sidde bag rattet i hans Arden International racer.


Lapierre er stadig ude og erstattes igen af Neel Jani
(Foto: GP2 Series)

Han er siden Monaco blevet afløst af Neel Jani som dermed får endnu et løb i raceren. Jani var noget uheldig ved den seneste GP2 afdeling på Silverstone. I første løb havde bilen elektriske problemer og i andet løb blev han sendt ud af løbet af teamkammeraten Ammermüller. Teamet håber dog på bedre resultater denne gang. I sidste sæson fik man en første- og en tredjeplads på Magny-Cours.

Dons

Læs mere om:
  • 16/07/06 - Magny-Cours - Grand Prix 2
  •