Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Straf til Rosberg

Formel 1 
14/07/06 

Når Nico Rosberg i hans Williams racer i denne weekend deltager i det franske Formel 1 Grand Prix, er det med en straf i baglommen.
 

Nico Rosberg får et minus på 10 startplaceringer i det franske Grand Prix. Det sker fordi Williams teamet har fundet en fejl på den motor som han kørte med i det amerikanske Grand Prix, og derfor har valgt at skifte motoren. Det giver pr. automatik 10 placeringer i straf. Der er lidt uklarhed om fejlen på motoren allerede opstod i det amerikanske Grand Prix. Var det tilfældet, kan det virke lidt underligt at man ikke lod Rosberg udgå. Han sluttede som bekendt løbet udenfor pointene.


Rosberg får ny motor - og minus 10 startplaceringer som straf.
(Foto: Williams)

Det franske Grand Prix skulle have været det andet løb for motoren, men med i straffen får Rosberg nu en ny motor. Og det bliver den nye Serie 6 specifikation fra Cosworth. Webber får også denne motor som led i den motorturnus han kører efter. Helt reglementeret.

Dons

Læs mere om:
  • 16/07/06 - Magny-Cours - Formel 1 - FIA F1
  •