Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Jason på podiet

Sportscar racing 
09/07/06 

- på Spa Francorchamps
Jason Watt der til daglig deltager i den hjemlige DTC serie for Autoforum Racing Team Silkeborg, benyttede denne weekend sommer pausen til at deltage i et par løb på Spa Francorchamps banen i Belgien.
 

Jason Watt stillede op i både Belgian Touring Car hvor han kørte i en Porsche GT2 racer sammen med Lionel Vandercam og Gilbert Gorges, her blev det til en 2. plads i klassen.


(Foto: Jesper Pedersen)

Desuden stillede han op i VW Fun Cup 25-timers løbet, hvor der køres i noget der ligner en gammen Folkevogns boble, men som rent teknisk intet har med sit forbillede at gøre.
Udover Jason Watt var det igen Lionel Vandercam og Gilbert Gorges der var hans teamkollegare i CAP48 raceren, men de var her forstærket med Tim Verbergt og Jean Francois Hemroulle.

Jesper Pedersen har sendt os de første glimt fra Spa Francorchamps.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Spa-Francorchamps
  •