Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Frankrigs GP – Honda preview

Formel 1 
11/07/06 

Alle F1 teamene er nu vendt tilbage fra staterne, nogle i bedre humør end andre, efter et løb hvor mange af de forventede front runners blev sat ud af spillet allerede i første sving. Blandt de uheldige kørere var selvfølgelig også Honda Teamets stjerne Jenson Button.
 

Teamets anden kører Rubens Barrichello formåede dog at hive en fornuftig sjette plads med hjem så teamet stadigvæk ligger på en fjerde plads i konstruktørernes mesterskab. En placering som teamet så inderligt håber på at de kan forbedre den kommende weekend.

Teamets sportschef Gil de Ferran siger at man er meget optimistiske efter løbet på Indy, selvom Jens blev sat ud af spillet før det kom i gang, samtidigt har teamet været en tur på Jerez banen i spanien hvor man har testet en hel del opdateringer til bilerne som har vist sig at fungere fortrinligt.

Selve Magny Cours banen i frankrig, er en lidt speciel sammensætning da den er en blanding af både meget hurtige og langsomme sving mens selve asfalten er meget speciel da den ændre sig utroligt meget alt efter hvilke temperatur det er, da den er knaldsort og derfor meget modtagelig for sol lyset. Samtidigt er den temmelig hård ved dækkene, specielt de bagerste.
Vejret på Magny Cours er normalt utroligt varmt, hvilket selvfølgelig vil gøre løbet endnu hårdere for kørerne, men generelt har Honda teamet klaret sig specielt godt når det har været varmt.


Jens mens han stadigvæk var mobil i USA
(Foto: honda-gp)

Banens specielle udformning burde passe fortrinligt til Jens og derfor forventer han sig meget af løbet som da også har givet ham nogle ganske fornuftige resultater de forgangne år så forvent at se ham med helt fremme hvor gassen brænder. Barrichello har også gode erfaringer med denne specielle bane som han finder ganske fornøjelig at køre på og nu hvor han efterhånden har fundet sig tilrette i Honda teamet så kan vi absolut også forvente et rigtigt fornuftigt resultat herfra.

Et forsigtigt gæt er, at vi kunne se en Honda pilot på sejrsskammelen søndag eftermiddag.

K.D.

Læs mere om:
  • 16/07/06 - Magny-Cours - Formel 1 - FIA F1
  •