World Touring Car Championship

Priaulx fører WTCC mesterskabet

WTCC
05/07/06

SEAT køreren Augusto Farfus Jr. vandt det første løb, og BMW køreren Priaulx det andet løb på Curitiba banen i Brasilien, det betød at Priaulx genvandt føringen i mesterskabet for World Touring Car Championship.

Tre kørere ligger meget tæt i toppen af WTCC mesterskabet, det er som nævnt den regerende mester Priaulx, der er på første pladsen med 44 point.
Med henholdsvis 41 og 40 point er det James Thompson og Gabriele Tarquini der indtager anden og tredjepladserne.

Der er på nuværende tidspunkt, hvor der er kørt halvdelen af de 20 afdelinger i årets mesterskab, 16 kørere der har scoret point.