Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Monteiro og Sato ikke enige

Formel 1 
04/07/06 

I det amerikanske Grand Prix forleden, skete der mange ting i sving 1. Både ved starten, men også da løbet skulle gives frit igen efter endt oprydning.
 

Da det amerikanske Grand Prix skulle genoptages efter endt oprydning efter det dramatiske uheld ved starten, ja så gik det galt igen. Dog ikke så slemt, men alligevel skete der noget. Monteiro i Midland og Sato i Super Aguri skulle begge igennem sving 1. Monteiro lå forrest af de to, men Sato skulle prøve om han ikke kunne passere Monteiro alligevel. Det endte med at Sato kørte ind i Monteiro, og resultatet blev at Sato udgik på stedet mens Monteiro kunne køre i pit, for ikke at komme ud igen.


Monteiro har før været under pres af Sato
(Foto: Midland F1)

Det var nogenlunde sådan det så ud på tv-skærmen. Men de to kørere har hver deres forklaring på hvad der skete. Det korte af det lange er at Monteiro mener at han havde retten til at bruge raceline, eftersom han var den der lå forrest af de to. Sato derimod mener at Monteiro meget kraftigt lukkede døren for ham.

Hvem der har ret må de for så vidt selv finde ud af. Monteiro udtalte efter løbet at han faktisk havde forventet at Sato ville komme forbi, så de lige kunne ordne uheldet i mindelighed, men det gjorde Sato ikke. Derfor opsøgte Monteiro selv Sato senere søndag eftermiddag for at de kunne få afklaret sagen. Men Monteiro måtte gå med uforrettet sag da Sato ikke kunne se at han havde begået nogen fejl. Monteiro var i særdeleshed træt af uheldet, idet han mente at han havde en vis chance for at få point. Han lå på en niendeplads da uheldet skete.

Dons

Læs mere om:
  • 02/07/06 - Indianapolis Motor Speedway - Formel 1 - FIA F1
  •