Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Ny pole til Tom Kristensen

DTM 
02/07/06 

DTMEn uge før sin 39-årige fødselsdag viste Tom Kristensen, at de unge DTM-rivaler skal stå tidligt op for at følge hans speed i år.
 

Danskeren satte i kvalifikationen på Brands Hatch lørdag eftermiddag hele feltet på plads med en fantomtid, et kvart sekund foran den unge brite Jamie Green.

”Sensationelt,” var ordet fra den tidligere Formel 1-kører Jochen Mass, der er ekspertkommentator for den tyske tv-station ARD. Mass fremhævede, at differencen fra Tom Kristensen til Green var større end tiden mellem Green og nummer syv, Martin Tomczyk.

Kristensen havde yderligere den glæde, at hans teamkolleger Heinz-Harald Frentzen og Mattias Ekström formåede at kile sig ind foran Mercedes-køreren Bernd Schneider, der er nærmest til at true nordjydens førsteplads i mesterskabet.

Den lille engelske bane krævede i øvrigt to prominente ofre, da både Frentzen og Mika Hakkinen crashede i kvalifikationsfinalen. Frentzen blev kørt til observation på nærmeste hospital, men ventes ligesom finnen klar til 4. afdeling i mesterskabet.

Kvalifikation til søndagens DTM-løb på Brands Hatch:

1. Tom Kristensen, Audi 42.406 min.
2. Jamie Green, Mercedes 42.654 -
3. Heinz-Harald Frentzen, Audi 42.696 -
4. Mattias Ekstrom, Audi 42.699 -
5. Bruno Spengler, Mercedes 42.740 -
6. Bernd Schneider, Mercedes 42.771 -
7. Martin Tomczyk, Audi 42.896 -

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • 02/07/06 - Brands Hatch - DTM
  •