Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Brikkerne falder på plads for Audi

DTM 
01/07/06 

DTMForholdene på Brands Hatch viste sig meget anderledes end i det tidlige forår hvor der også blev kørt test på banen. Sommeren har indfundet sig - og det passer Tom Kristensen og Audi rigtig godt.
 

Men selvom danskeren kørte den hurtigste tid i fredagens test, så bliver det først i lørdagens kørsel at det endelige udfald begynder at vise sig. "Forholdene er helt anderledes end i testen hvor vi havde koldt vejr. Vejgrebet på banen er anderledes, og min Audi kører godt. Men som altid på en fredag, handler det om at indsamle informationer," siger Tom Kristensen.


Tom Kristensen håber at Audi har løst puslespillet
(Foto: DTM)

Nu har Audi så natten over til at finde på en god taktik - ikke alene frem mod løbet, men også til kvalifikationen hvor timingen bliver vigtig. "Først i morgen [lørdag] vil det vise sig om vi har løst puslespillet godt nok eller ej," slutter han.

Benji

Læs mere om:
  • 02/07/06 - Brands Hatch - DTM
  •