Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kurt Thiim holder pause i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

29/06/06 

Sommerferien bruges ikke kun til at få ladet batterierne op inden det i august går løs med anden halvdel af sæsonen. I Klostermann Racing har vi brugt noget tid på at analysere forårets løb og få lagt strategien for resten af året.
 

”Vi må erkende, at vi tog fejl, da vi troede, at udviklingen af E90’erne ville tage nogle måneder og give os en fordel i begyndelsen af sæsonen. BMW og de danske teams har gjort et flot arbejde, så de har været konkurrencedygtige fra første dag. Vi har samtidig været uheldige med undervognen, som ikke har givet den fordel, vi fik stillet i udsigt, og så må vi acceptere, at der ikke er mere i E46’eren”, siger teamejer Michael Klostermann. Han fortsætter: ”Vores målsætning var at ligge i top 5 – ikke efter top 5, og med forårets resultater kan vi kun komme i top 5, hvis vores konkurrenter udgår – og det er de for gode til.”


Sæsonen har givet grund til megen grublen.
(Foto: Jan Gripping / Spider-Web.dk)

Teamet har derfor besluttet, at Kurt Thiim trækkes ud af DTC og i stedet kører de sidste to løb i DEC. En enig Kurt siger: ”Det er drønærgerligt, men jeg synes det er den rigtige beslutning. Når selv en stor pose penge ikke kan give os den tid vi mangler, så er det klogere at bruge pengene på at forberede næste sæson”.


Michael Klostermann og Kurt Thiim.
(Foto: Jan Gripping / Spider-Web.dk)

Teamet er på nuværende tidspunkt langt fremme i forhandlingerne om fabrikssupport for næste sæson, som også kommer til at omfatte Kurt Thiim. ”Hatten af for Michael Klostermann”, siger Kurt fra Luxembourg. ”Han holder sin aftale med mig for resten af året selv om jeg ikke kommer til at køre mere DTC i år, så selvfølgelig vil jeg hjælpe ham med DEC i år, og jeg kører også gerne for ham næste år.”

Klostermann Racing


Læs mere om:
  • Klosterman Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her