Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

USA Grand Prix – Williams preview

Formel 1 
27/06/06 

Williams er på vej til at opleve lidt af en katastrofe sæson, hvis ikke resultaterne snart kommer. Alt for mange ting er gået galt, kan teamet vende det på Indianapolis?
 

I det seneste GP i Canada havde Williams igen en uheldig dag. Rosberg udgik på første omgang, mens Webber dog fik kørt sig til en hæderlig placering, dog uden for pointene. Om teamet kan nå at få rettet op på en del tekniske problemer, er spørgsmålet. Af en eller anden årsag har teamet ikke udnyttet testtiden fuldt ud om fredagen. Wurz er godt nok meget på banen, men de 2 GP kørere sparer på krudtet. Ligesådan har det vist sig i kvalifikationen hvor det er i yderste øjeblik at tiderne bliver sat, og ikke altid med fordel.


Både Rosberg og Webber skal køre op til deres bedste i USA
(Foto: Williams F1)

For Rosberg er det igen en ny bane. Men han har gået til den i simulatoren og kørt banen der mange gange, så helt uforberedt er han ikke. Men der skal trods alt køres nogle omgange inden at banen sidder helt på rygraden alligevel. Teamet forventer i første omgang at vil anvende et setup der ligner det setup man brugte i Canada rigtig meget. Men selvfølgelig med modifikationer. Dækkene er man ikke så nervøse for. Williams er under Bridgestones vinger i år. Kun dækvalget er afgørende. På motorsiden vil man anvende samme motorer som i Canada. Rosbergs motor har netop har afsluttet en tilbundsgående undersøgelse for at se om der skete skader i forbindelse med Rosbergs ufrivillige møde med betonmuren på Gilles Villeneuve banen. Den er netop blevet godkendt af Cosworths teknikere.

Netop Cosworth har en lang og traditionsrig historie på The Brickyard som banen også kaldes, og søndag aften får vi at se om Williams har bilen til at man kan forsætte sine gode traditioner. Kørerne er i hvert fald opsatte på at gøre det så godt som muligt. Teamet trænger også til points efterhånden.

Dons

Læs mere om:
  • 02/07/06 - Indianapolis Motor Speedway - Formel 1 - FIA F1
  •