Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Delte meninger om Brands Hatch

DTM 
28/06/06 

DTMDer er udsigt til masser af drama på Brands Hatch, og kigger man på alle andre touringcar løb der køres dér, plejer det at give meget tæt kørsel. Den korte bane har reelt kun fire sving - så hvis der skal overhales plejer det at blive tæt! Men ikke alle er vilde med at skulle til Brands Hatch.
 

En af de kørere der ikke er jublende over turen til England, er Christian Abt. Han ser dog frem til et godt resultat, men ikke ligefrem til selve banen. "Efter at tingene ikke gik som jeg havde planlagt i de første tre løb, ser jeg frem til Brands Hatch for et opsving i formen - selvom det ikke ligefrem er min favoritbane, fordi det er en lille Mickey Mouse-bane. Med 82 omgange i løbet forventer jeg endda perioder med safety car. Der kunne blive et par få overraskelser," lyder det fra Abt.

Abts kollega hos Audi, Timo Scheider deler hans synspunkt. "Jeg er ikke så stor tilhænger af korte bane, længere baner er sjovere for mig," siger han. Alligevel forventer han nok at et par af kørerne kommer til at mærke rutsjebane-effekten. "Som kører bliver vi nok lidt svimle efter 82 omgange."

Heinz-Harald Frentzen er dog mere positiv omkring banen, men forventer også et løb med lidt tættere kampe. "Løbet på Brands Hatch bliver vildt. Banen er spektakulær og utilgivelig. Set-up'et er egentlig ikke meget svært, men det er ikke desto mindre meget vigtigt. Brands Hatch har kun fire sving - og bilen har bare at være perfekt i dem alle. Banen er kort, så omgangstiderne bliver meget tætte. Det kommer til at betyde at bilerne vil være adskilt af få hundrededele," forklarer tyskeren.


Løbet på Brands Hatch bliver 'vildt'
(Foto: DTM)

Netop de små afstande bilerne imellem kommer også til at spille en stor rolle i shoot-out kvalifikationen, hvor de mindste fejl kan komme til at koste rigtig mange placeringer og det må nok forventes at selv et par af de "store" kan blive elimineret inden den sidste kvalifikation.

Benji

Læs mere om:
  • 02/07/06 - Brands Hatch - DTM
  •