Syver Race Cup

Bollerslev vinder i Syver Race Cup

27/06/06

Syver Race Cup klassen var gæste klasse denne weekend i forbindelse med Classic Car Meeting på Ring Djursland, her viste Henrik Bollerslev igen storform.

Syver Race Cup klassen kørte en enkelt fri træning lørdag, og her stod kampen mellem Claus Grønning (LoCost Kawasaki ZX 9) og Henrik Bollerslev (Stuart-Taylor Yamaha R1), de to var hurtigst ud af de 12 kørere som klassen mønstrede denne weekend.

Henrik Bollerslev sluttede med en tid der var 0,825 sekund hurtigere end Grønning. Men her slap Bollerslevs held op for en stund, for koblingsproblemer forhindrede ham i at deltage i kvalifikationen, hvor Grønning nu fik frit løb til pole position, med Dan Nikolajsen og Carsten Fruergaard lige bag sig.

Tekniske problemer i forbindelse med starten på det første af de to Syver Race Cup løb, resulterede i en omstart, noget som Bollerslev der stadig havde koblingsproblemer var glad for, da han ellers havde tabt meget tid her.
Det andet start forsøg forløb helt planmæssigt, og der var løbet igennem tætte kampe mellem Claus Grønning, Dan Nikolajsen samt Carsten og Morten Fruergaard oppe foran i feltet, alt imens Bollerslev tog placering efter placering nedefra hans startplacering nede bagerst i feltet.
Da lige over halvdelen af de 13 omgange var kørt, kom Bollerslev forbi Grønning og han var dermed oppe op 1. pladsen, den placering holdt han frem til målstregen,

Sejren i det første løb betød at Bollerslev skulle starte på pole i det andet løb, hvor han også var første mand ind i svinget for enden af langsiden, herfra udbyggede han stødt et komfortabelt forspring på 18 sekunder der holdt lige til målstregen.
Mens det var nemt at se hvem der skulle vinde løbet, så var det straks sværere at spå om de efterfølgende pladser, hvor de 2 X Fruergaard og Ole Andersen kæmpede meget tæt, og bare 7 sekunder skilte dem hen over målstregen.

Men det blev altså til dobbeltsejr til Henrik Bollerslev fra Team Lindholmbiler, der desuden satte hurtigste omgangstid i det første af løbene på sin vej op gennem feltet.
Lægger man disse to sejre sammen med den sejr han sammen med Lasse Jacobsen og Martin Kristensen kørte hjem i lørdagens 4-timers Danish Endurance Championship løb, hvor han også satte hurtigste omgangstid, så er det forståeligt at Henrik Bollerslev var yderst tilfreds med weekenden.