Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Abt i træning til Brands Hatch

DTM 
24/06/06 

DTM24 timer på Nürburgring gav 2. plads
Christian Abt har ikke ligget på den lade side, selvom der har været pause i DTM henover den første del af sommeren. Audi Sport Team Phoenix-køreren har været på den legendariske Nordschleife i 24-timers løbet, og det gav god succes.
 

Abt var med i løbet - ikke i en Audi! - men i en Porsche 911 GT3, hvor han sammen med den tidligere DTM-kæmpe Klaus Ludwig og de to Alzen-brødre, Uwe og Jürgen, hentede en 2. plads i det over 220 racer store felt! De manglede dog én omgang i forhold til Olaf Manthey's team, der også kørte en Porsche 911 med specialisterne Lucas Luhr, Timo Bernhard, Mike Rockenfeller og Tiemann Marcel der tidligere har været inde omkring Opels DTM-team som test- og reservekører. "Vi fik det bedste ud af vores erfaring og vi kan være meget glade for vores resultat," siger Abt. "Nu kan jeg ikke vente på at køre på Brands Hatch. Dette løb var en god forberedelse til den britiske DTM-runde, som helt sikkert bliver et hårdt løb," forklarede han.


Abt har holdt formen ved lige - og er klar til det engelske DTM løb
(Foto: Audi Motorsport)

Yderligere to Audi-kørere var også med i løbet - Timo Scheider og Frank Stippler, men de udgik med en ødelagt motor et par timer før slut.

Benji

Læs mere om:
  • 02/07/06 - Brands Hatch - DTM
  •