Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Damon Hill kører opvisning

DTM 
23/06/06 

DTMDet er nu helt sikkert at den tidligere Formel 1-verdensmester, Damon Hill forsøger sig i DTM. Det bliver dog kun som opvisning for køreren der har lagt hjelmen på hylden.
 

Den store interesse for at køre noget opvisning kom efter at briten kiggede forbi Brands Hatch i vinters hvor der blev testet. Og Mercedes viste interesse for at lave et PR-nummer ud af det. "Jeg ser frem til det. Det bliver meget morsomt," lyder det fra Hill. Han kører - udover sin opvisning og hvor han selv er på banen - også nogle VIP-ture.

Hele løbet bliver i det hele taget meget spændende for briterne, hvor DTM efter flere års fravær siden de kørte på Donington, nu er tilbage. Alle pladser er udsolgt, så derfor er der blevet opsat nye 1.300 sæder i det første sving for at give plads til lidt flere tilskuere. Tidsmæssigt har de dog ramt starten af Tour de France, så derfor bliver løbet startet klokken 13.00 dansk tid af hensyn til de tyske TV-seere.


Det bliver i AMG-Mercedes CLK'en at Damon Hill prøver DTM
(Foto: DTM)

Benji

Læs mere om:
  • 02/07/06 - Brands Hatch - DTM
  •