Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Jan Magnussen hyldet i Københavns lufthavn

Le Mans 
20/06/06 

Le MansJan Magnussen, der søndag vandt GT1 klassen på Le Mans for tredje gang i træk og samtidig sluttede på en flot fjerde plads generelt, blev mandag aften hyldet i Københavns lufthavn.
 

Efter at have tilbragt mandagen i Paris, ankom Jan Magnussen i aftes til Københavns lufthavn, hvor han blev modtaget med flag og bannere af fans, venner og familie.


(Foto: Jan Kaiser.)

Gang på gang kunne Jan Magnussen berette om den hårde kamp mod Aston Martin, om hvordan der blev kørt ræs i 21 timer før Aston Martinen brød sammen, om oplevelsen da han fik besked om at han nu førte, samt om den store oplevelse på sejrspodiet, hvor han blev hyldet med tilråb "Magnussen - Magnussen" fra publikum.


(Foto: Jan Kaiser.)

Efter festligheden og lidt champagne kunne Jan Magnussen og hans kone forlade lufthavnen standsmæssigt i en gul Corvette C6, som var stillet til rådighed for den danske racerstjerne.


Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •