Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Mit livs løb

Le Mans 
19/06/06 

Le MansLars Erik Nielsen fik 2. plads i GT2-klassen
Lars Erik Nielsen var tæt på sejr i 24-timers løbet på Le Mans. Halvanden time før løbets sluttede lå hans team Seikel Motorsports/ Farnbacher Racing på en klar førsteplads hele otte omgange foran nummer to.
 

Gearstangen knækkede og dermed røg den førsteplads, som Lars Erik samt teamkammeraterne Pierre Ehret og Dominik Farnbacher havde kørt sig til tidligt lørdag aften.

- Det var fantastisk at stå på podiet, siger Lars Erik, selvom jeg egentlig føler at vi skulle have været et trin højere oppe. Vi var tæt på min drøm om en klassesejr på Le Mans, så trods det gode resultat er jeg skuffet efter at have ført og domineret løbet så længe.

- Et ordsprog lyder "det er ikke altid vinderen, der får præmien" det er sådan jeg har det nu, løbet tilhørte os og jeg føler mig virkelig som moralsk vinder af GT2-klassen.

- Men for at vinde et langdistanceløb skal skidtet holde, og det gjorde det ikke for os. Vi mistede tredje gear om formiddagen og det betød vi skulle trække ekstra hårdt i gearstangen for at skifte fra fjerde til andet gear. Og halvanden time før mål knækkede gearstangen, Dominik, der sad i bilen, reparerede det, men fik af vide af flagposten at han ikke måtte køre videre. Efter ti minutter og lidt snak med et par tilskuere, syntes han det ikke kunne passe, satte sig ind i bilen og kørte hen til pitten.

- Og da vi tabte med under to minutter til Team LNT, havde vi vundet hvis ikke Dominik var blevet holdt tilbage. Men man kan ikke lave det om, så man må glæde sig over det man har fået og det er en andenplads. Man kan også se det fra den anden side og være taknemmelig over ikke at være udgået.

Karsten Lemche


Læs mere om:
  • Lars Erik Nielsen
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •