Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Problemer for Tom K's Audi

Le Mans 
17/06/06 

Le MansAudi kom ud af formiddagens warm-up med blandende følelser. Audi #8, der starter som nummer to satte den hurtigste tid, mens der var problemer med Tom Kristensens racer der skal starte ud fra pole senere i dag.
 

Det var meget overraskende at Audi'en skulle ramme problemer. Teamet lagde mærke til nogle meget mærkelige udsving i telemetrien, og med det samme blev Allan McNish beordret tilbage til pitten. Her viste det sig at der var problemer med den venstre trækaksel. Den blev skiftet meget hurtigt, men allerede på den næste omgang opstod problemet igen, og dermed måtte Audi #7 tilbage til pitten - uden at have sat en tid i dagens warm-up.

Unægtelig lidt af en dårlig start for den pole position-holdende racer. Omvendt er det tidspunkt at finde en så alvorlig fejl, og vel at mærke finde den rette løsning. "Vi troede det var et problem med trækakslen så vi kørte ud igen, men det var ikke problemet fordi det var nøjagtig det samme, så jeg måtte langsomt vende tilbage til pitten og de ser nu på at finde ud af hvad problemet er," forklarer Allan McNish der må håbe at det tyske hold bliver klar til kl. 17.00 hvor løbet starter.

Benji

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •