Sidste fredag mødte hele Hartmann Racing til en halv testdag forud for Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway, testen foregik i ca. 20 gr. varme - vi afprøvede en del setup forslag.

Vi brugte en stor del af tiden på at finde et problem med Martin Jensens bil idet denne ramte asfalten under nedbremsning i sving - problemet blev fundet i det sidste testpas.

(Foto: Hartmann Racing)

Markko Märtin prøvede forskellige undervognsindstillinger. Testen fungerede tilfredsstillende, dog havde en halv dags yderligere test været at foretrække.

Lørdag blev der til den uofficielle test (test1) arbejdet videre med bl.a. differentialet på bilerne, Tiderne blev for begge vore biler forbedret - sluttede på 8. og 12. pladsen

Jensen var tilfreds, udtaler dog at han vurderer at der er mere potentiale i bilen. Markko havde problemer med understyring ind i sving.

Til den officielle test (test2) blev der afprøvet yderligere indstillinger.
Kommentaren fra kørerne var:
Martin - ok.
Marko - Fortsat problemer med at dreje ind i sving.

Søndag
Masser af gæster var mødt op, solen skinnede, 26-28 grader, var klar - havde om aftenen fået vores super J.A.S. mekaniker Marco til at producere en hårdere krængningsstabilisator til Markko's bil.

Vi havde om aftenen sammenlignet data og fået klarlagt en forskel i bilernes differentialer - Markkos differentiale blev ændret samtidig med et par yderligere småting.

I 1. shootout satte Martin en supertid som gav en flot 2. plads - Markkos tid gav en nummer 15 pladsering.

2. shootout blev Martin nummer 4 og Markko nummer 15 - Markko var derfor ude, han fik spoleret sit pas idet Ronnie Bremer fik et utæt bundkar så ideal sporet blev fyldt med Olie - tidtagningen blev derfor stoppet og vi havde således kun Jensen med i sidste runde.

3. shootout blev kørt med et oprenset oliespor, Martin vurderede hvor meget gas han turde give under de forhold - blev en flot nummer 4 i shootout'en - som bedste forhjulstrækker, bemærkes skal også at Martin havde 45 kilos ekstra vægt fra Padborg løbet.

Prefinale
Markko startede som nummer 15, Jensen som nummer 4 - Martin klarer en flot start, taber kun en plads til Magnussen - kører pladseringen hjem så han derved starter i pole position i Finalen.

Markko klarede en udmærket start, havde dog problemer med startlyset kommer godt med, vælger at køre i yderbanen og rammes af en BMW som knuser panel samt fordøren, i løbet er der et uheld foran ham som han flot undgår, men mister desværre en del pladser, bliver derfor nummer 22.

Finale
Igen er vores Honda på pole, Markko er i den anden ende som nummer 22.
30 sekunder til start.
15 sekunder til start.
Startlyset begynder at tænde fra lampe 1-5 idet lampe 5 tænder kører Jensen - Tyvstart - han skulle have ventet til de slukkede, men kommer først ud at sving 1 er i spids, holder pladsen i mange omgange, desværre tildeles han 20 straf sekunder, Martin kører meget stærkt, holder pladsen, overlader efter 7 omgange 1. pladsen til Magnussen idet Jan pressede på.

Holder farten så flot at han i løbet sætter hurtigste omgangstid, trods de 20 sekunder slutter han flot som nummer 10.

Markko kører også stærkt, kører op til 15. pladsen - en ærgerlig weekend, vi har dog vist at vi har speeden i Honda'erne, har kørt hurtigste tid, holder jævne omgangstider hvilket betyder at Honda'en er god over distancen, Bilerne har vist sin kvalitet, kun en ærgelig fejl betyder at vi mister en podieplads. Vi havde farten.

Igen må vi sige at teamet, mekanikerne, kørerne har gjort deres bedste - positiv for udviklingen - vi har vist at vores Padborg løb ikke var en tilfældighed, så igen en meget stor ros til jer alle skal gives, nævnes skal også at vore gæster som indtog taget af vores lastbil med absolut bedste udsigt, var glade og tilfredse. Tak fordi I kom.

Keep on figting boys, we will be back. - ses efter sommerferien, så har vi lidt flere guldæg i tasken.

Nu går vi i gang med at få optimeret bilerne, får dem gjort smukke og fine, finder også lidt mere krudt frem af mølposen - vi er stadig med - holder en Flot 4. plads i mesterskabet, team mesterskabet giver også point så vi udbygger vores 3.plads.