Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

DEWALT Racing Denmark på Sturup Raceway

Clio Cup - DK 
15/06/06 

Clio CupDet er ikke godt nok!
"Det er ganske enkelt ikke godt nok" var Rune Simoni's korte kommentar efter weekendens løb på Sturup Raceway.
En god bil, dygtige teknikere og den rigtige support fra alle i teamet, som sædvanlig havde sørget for at alt det praktiske fungerede til ug, var ikke nok til et tilfredsstillende resultat.
 

Jeg personligt leverede ikke den vare jeg ved jeg kan og jeg skylder mine samarbejdspartnere og sponsorer at vise at der atter køres 110% når "sommerpausen" er overstået.

Der skal arbejdes på alle fronter, mig selv, bilen, teknikerne osv. og så skal der trænes inden det går løs igen, så ferie bliver der ikke meget af i år.

Først skal bilen have "syet" nogle nye plade dele i, den fik jo desværre nogle svære skader på front og hele venstre side, men det kunne have gået meget værre...


(Foto: Motorsporten.dk)

En 8. plads i første heat og en 10. plads i 2.heat gjorde at jeg trods alt fik point i begge heat og kun mistede et par placeringer i den samlede stilling, jeg er overbevist om at de hentes hjem igen efter det jeg har lært i denne weekend.

Det positive er at tiderne under heatafviklingen var gode og meget stabile så vi ved hvad der skal til nu, og så må jeg erkende at der skal mere til en halv testdag til på en ny bane når man stiller op mod de meget erfarne kører i Clio klassen.

DEWALT Racing Denmark


Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •