Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

'Hjulspin' femte hurtigst i første træning

Le Mans 
15/06/06 

Le MansOnsdag aften var Porsche 996 RSR fra Team Seikel Motorsport med nummer 83 den femte hurtigste i klassen i den første træning. Regnen stod ned i stænger og flere racerbiler endte i både grus, græs og autoværn.
 

- Det gik rigtig godt, lyder det fra Lars Erik, selv når vi passer på bilen er vi hurtige i regnvejret. Vi er så hurtige derude, at jeg flere gange kom til at hænge bag en bil på langsiderne. Ulempen er at man ikke kan se bremsepunkterne eller noget andet for den sags skyld.

I anden træning brugte teamet tiden på at lave et nyt setup, og da regnen tog til i styrke var det ikke muligt at sætte en bedre tid sidst i træningspasset. Derfor er #83 med Lars Erik Nielsen, Pierre Ehret og Dominik Farnbacher, foreløbig nummer 39 på gridden og nummer 8 i klassen. Foran er kun tre Porscher, så den delvis dansk besatte bil ligger i den gode ende af feltet.

Næste træning køres i dag (torsdag) klokken 19-21 samt 22-24.

Karsten Lemche


Læs mere om:
  • Lars Erik Nielsen
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •